Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPIS CHAFEA-E IN SKUPNOSTNI UKREPI EU ZA 2016

 

 

 

 

Izvajalska agencija za potrošnike, zdravje in hrano Evropske unije CHAFEA je objavila javni razpis za sofinanciranje projektov s področja zdravja in poziv za vključevanje v skupnostne ukrepe (joint actions).

 

 

Vse informacije, vključno s programom zdravja za leto 2016, ki opredeljuje in specificira teme razpisa, izbiro in način dodelitve sredstev ter ostali dokumenti, tudi elektronska prijava so na voljo na spletni strani CHAFEA-e  
Vse zainteresirane prijavitelje, ki izpolnjujejo pogoje, vabimo k preučitvi javnega razpisa in elektronski oddaji vloge Izvajalski agenciji za potrošnike, zdravje in hrano, najkasneje do 2. 6. 2016.


Informacije v zvezi s Skupnostnimi ukrepi držav članic so podrobneje navedene na spletni podstrani CHAFEA-e . Zainteresirane organizacije pošljejo dopis z navedbo interesa, vsebine in vloge organizacije v skupnostnem ukrepu na elektronski naslov gp.mz(at)gov.si najkasneje do 1. 5. 2016.


Izvajali se bodo na področjih:
- Preprečevanje HIV/AIDS/STI, virusnega hepatitisa in tuberkuloze
- Obvladovanje kroničnih bolezni
- Nadzor nad tobakom
- Antimikrobna rezistenca ter bolnišnične okužbe
- Odobritev postopkov priprave  krvi, tkiv in celic

 

 

več informacij v času uradnih ur:

 

Mojca PRESEČNIK,

Direktorat za javno zdravje,

tel: 01 478 6930,

e-mail:mojca.presecnik@gov.si