Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

DOBER ZGLED JE NAJBOLJŠA PREVENTIVA

 

 

 

VIDEO

 

 

"Otroci nas gledajo. Otroci nas posnemajo. Dober zgled je najboljša preventiva."

To so dejstva in to je apel akcije osveščanja, ki jo  ministrstvo za zdravje vodi v letu 2015. Z njo se pridružujemo vseevropski akciji Pompidou Group in Sveta Evrope s partnerji.

 

Vsak odrasel je že bil v situaciji, ko je bil otrokom dober ali slab zgled. V želji, da bi bil naš zgled v bodoče čim boljši, informacijo o akciji in povezavo na video posreduj naprej tudi ti - svojim najbližjim, prijateljem, znancem in poslovnim sodelavcem.

 

Vsak klik na video šteje in naj res velja: Dober zgled je najboljša preventiva!

 

Akcijo smo izvajali v začetku leta 2015, pričeli 14. januarja 2015 na konferenci o alkoholni politiki, kjer smo prvič predvajali poslovenjen video,  YouTube kanalu ministrstva za zdravje . Kakciji osveščanja smo pritegnili državno upravo - na spletnih straneh ministrstev in Vlade RS je bil nameščen banner, ki je usmerja na video. Akcije smo ponavljali vse leto 2015. Video je bil viden tudi na vseh monitorjih v čakalnicah javnih zdravstvenih zavodov (v bolnišnicah in zdravstvenih domovih).