Skoči na vsebino

ULIČNA ČETVORKA 2015 - PLEŠEM 00

Mlade želimo spodbuditi k plesu in zabavi brez alkohola in drog

 

Ministrstvo za zdravje v sodelovanju z organizatorji ULIČNE ČETVORKE, državnimi institucijami, strokovnimi in nevladnimi organizacijami ob vsakoletnem dogodku maturantov spodbuja mlade, naj se zabavajo zdravo ter na aktiven in kreativen način preživljajo svoj prosti čas.   

 

Tudi letos smo maturantom poklonili zapestnice z napisom Plešem 0,0več

 

 

 

 

 

 

  Facebook Plešem 0,0

 

_________________________________________________

 

(22.5.2015) Maturantska četvorka uspela! Tam je bil Plešem 0,0.

fotografije Plešem 0,0

 

 

(21.5.2015) Pobuda Plešem 0,0. Maturanti, plešite in se zabavajte brez alkohola!več

Skupaj z organizatorji Ulične četvorke (European Quadrille Dance Festival) in Maturantske parade, državnimi institucijami, strokovnimi in nevladnimi organizacijami smo pripravili pobudo,  v kateri nagovarjamo vse, ki bodo tako ali drugače sodelovali pri ulični četvorki, da širijo sporočilo Plešem 0,0,. Prav to je zapisano na silikonskih zapestnicah, ki jih bodo tudi letos prejeli plesoči maturanti. 

Maturantkam in maturantom ob njihovem plesnem prazniku kličemo:
Ples je gibanje, je zdrava zabava, je dobra žurka. Pokažite svojo pravo energijo brez alkohola!

  

 

(21.5) Aktivnosti akcije Plešem 0,0 na ulični četvorki.

Z namenom zmanjšanja škodljivega in tveganega pitja alkohola in prepovedanih drog med maturanti bodo tudi letos državne in strokovne institucije, nevladne organizacije in organizatorji dogodka, izvajali različne ukrepe za spodbujanje zdrave zabave. več

 

 

(15.5.2015) Četvorka letošnjih maturantov se bo odvijala v petek, 22. maja ob 12h.

Maturanti bodo na ulicah plesali v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novi Gorici, Kopru, Sežani, Sl. Konjicah, Kočevju, Litiji, Novem mestu, Velenju, Murski Soboti, Lendavi, Ljutomeru, Trbovljah, Črnomlju, Sevnici, Šentjerneju, Slovenski Bistrici, Tolminu, Ajdovščini in na Ptuju ter v več kot 30 mestih v tujini (Slovaška, Češka Republika, Madžarska, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Ukrajina in Bolgarija).