Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Namen spletnega mesta Ministrstva za zdravje RS je omogočiti dostop do splošnih informacij o delovanju ministrstva ter informacij in podatkov s področja zdravja.

 

 

Uredništvo 

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki Ministrstva za zdravje posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov našega ministrstva in širše državne uprave.

 

 

Tehnična priporočila za uporabo

Spetno mesto je optimizirano za spletna brskalnika MS Internet Explorer in Mozilla Firefox. Na ostalih spletnih brskalnikih pa naj bi se spletne strani prikazovale le z manjšimi oblikovnimi ali funkcijskimi odstopanji.

 

Strani so prilagojene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.

 

Za ogled nekaterih objavljenih vsebin oziroma dokumentov potrebujete enega od naslednjih brezplačnih programov:

Adobe Acrobat Reader – za ogled dokumentov tipa .pdf;
Microsoft Word Viewer - za ogled dokumentov tipa .doc;
Microsoft Excel Viewer - za ogled dokumentov tipa .xls;
Microsoft PowerPoint Viewer - za ogled dokumentov tipa .pp, .ppst;
Adobe Flash Player - za ogled flash video datotek (.flv) v spletnem predvajalniku;
VLC media player - za ogled prenesenih video in avdio datotek (.mp3, .mp4,…);

 

 

Izvedba

Tehnološko izvedbo je zagotovil Direktorat za e-upravo in upravne procese  Ministrstva za javno upravo RS, v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. iz Maribora.

 

 

Pravno obvestilo

 

Pravica uporabe in avtorske pravice

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, če ni izrecno drugače določeno, so informacije javnega značaja in niso avtorskopravno varovana. Vsebine se lahko reproducirajo v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti morebitna opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno Ministrstvo za zdravje RS.

 

 

Prevzemanje odgovornosti
Ministrstvo bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušalo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Ministrstvo si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Niti Ministrstvo za zdravje, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani Ministrstva, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

 

Spletne strani Ministrstva za zdravje vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti Ministrstva, zato Ministrstvo ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem. 

 

Varovanje osebnih podatkov
Ministrstvo za zdravje avtomatsko zbira le neosebne podatke o uporabi spletnega mesta: katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani, koliko časa obiskovalci ostanejo na neki strani.

 

To spletno mesto uporablja storitev »Google Analytics«, ki jo omogoča Google, Inc in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Storitev uporablja piškotke, ki služijo kot pomoč pri analizi uporabe strani. Ti podatki, ki jih »piškotek« izda o vaši uporabi strani (vključno z IP naslovom) bo poslan in shranjen pri Googlu na strežnikih v Združenih Državah Amerike. Google bo te podatke uporabil za namen ocenjevanja vaše uporabe spletne strani, zbral poročila o dejavnosti za operaterje spletnih strani in nudil druge storitve v povezavi z dejavnostjo na strani in uporabo le-te. Prav tako lahko Google te podatke pošlje tretjim osebam, kjer tako narekuje zakon, ali kjer tretje osebe v imenu Googla podatke obdelajo. Google vašega naslova IP ne bo povezal z katerimi koli drugimi podatki, ki jih Google poseduje. Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, toda opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabiti vseh funkcionalnosti tega spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta ste privolili v obdelavo podatkov o vas s strani Googla na način in namen, kot je opisan zgoraj. Več informacij si oglejte na predstavitveni strani Google Analytics.