Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

POROČANJE O OBREMENITVAH DELOVNIH MEST, NA KATERIH SE IZVAJA NNMP IN OBLIKE IZVAJANJA NNMP PO PROFILIH DELOVNIH MEST

 


1. Poročanje o obremenitvah in delovnih mestih, na katerih se izvaja NNMP

 

 

Poročanje o obremenitvah in delovnih mestih, na katerih se izvaja NNMP. 

Pri vstopu je pomembna identifikacija uporabnika. Predstaviti se mora s svojim uporabniškim imenom in geslom, kar mu omogoča odstop do podatkov, kot smo mu namenili avtorji programa. Uporabniško geslo je podatek zaupne narave in tako morate z njim tudi ravnati. Vsak vstop v podatke z vašim geslom se beleži v arhivskih tabelah.


Za vsa vprašanja, ki jih kljub navodilom ne boste razumeli ali menite, da so potrebna dodatna pojasnila, vas prosimo, da pošljete vprašanje na naslov:  dezurna-mesta.mz(at)gov.si,  ali nas pokličete po telefonu na številko: 01/ 400 6861 v času delovnika.


Navodila uporabnikom

 

 

 

 

2. Oblike izvajanja NNMP po profilih delovnih mest po poročanju izvajalcev

 

 

V Ur. l. RS je bil, dne 31.3.2011, objavljen Sklep o določitvi skupnih izvajalcev neprekinjene nujne medicinske pomoči in delovnih mest, na katerih se opravlja dežurstvo.

 

V spletnem Poročilu izvajalci poročajo o dežurnih delovnih mestih in o obremenitvah. V objavljenem  Sklepu o določitvi skupnih izvajalcev neprekinjene nujne medicinske pomoči in delovnih mest, na katerih se opravlja dežurstvo so bila upoštevana delovna mesta, ki se izvajajo v obliki dežurstva.

 

Na ministrstvu za zdravje smo pripravili tabele, kjer so razvidne vse oblike izvajanja dežurstev in so zajeti vsi profili delovnih mest, na katerih se izvaja dežurstvo, kakor so jih poročali izvajalci: