Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

DRUGI SKLENJENI MEDNARODNI NEPOGODBENI AKTI - MEMORANDUMI O SODELOVANJU NA PODROČJU ZDRAVSTVA IN MEDICINE

 

- Memorandum o soglasju  med Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije in Ministrstvom za zdravje Črne gore o sodelovanju na področju zdravstva in medicine (podpisan 18. 3. 2011)

 

- Memorandum o soglasju med Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije in Ministrstvom za zdravje in prebivalstvo Arabske republike Egipt o sodelovanju na področju zdravstva in medicine (podpisan 15. 12. 2009)

 

- Memorandum o soglasju med Vlado Republike Slovenije in Vlado Države Katar o sodelovanju na področju zdravstva (podpisan 20. 7. 2010)

 

- Memorandum o soglasju med Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije in Glavnim ljudskim odborom za zdravstvo in okolje Velike socialistične ljudske libijske arabske džamahirije o sodelovanju na področju zdravstva (podpisan 6. 5. 2010)

 

- Memorandum o sodelovanju med Vlado mesta Moskva (Oddelkom za zdravstveno varstvo mesta Moskva) in Ministrstvom za zdravje Republike Slovenije (podpisan 3. 9. 2014)